Hvordan lage et vellykket nettkurs

Å lage et engasjerende nettbasert kurs er lettere sagt enn gjort, og det krever en gjennomtenkt tilnærming. Denne 40-siders guiden gir deg en steg-for-steg oppskrift på hvordan du kan bygge et nettbasert kurs fra bunnen av, konverterte et oppmøtebasert kurs, eller levere kurs på nett under en krise. 

Hvordan lage et nettbasert kurs

Se hvordan du kan gjennomføre et godt nettbasert kurs

Enten du skal sette opp ditt aller første nettkurs eller ønsker å forbedre et eksisterende nettbasert kurs for å gjøre det enda mer engasjerende, er vår omfattende guide et godt hjelpemiddel. Vår ekspertise vil veilede deg gjennom planlegging til gjennomføring, slik at du kan skape en meningsfull opplevelse for deltakerne. Last ned guiden vår i dag for å få verdifulle tips og strategier som vil hjelpe deg med å få et vellykket nettkurs. 

Et engasjerende nettbasert kurs krever en tydelig struktur

  • Når du redesigner et oppmøtebasert kurs til å bli et nettbasert kurs, er det essensielt å opprettholde kjerneelementene som gjorde det engasjerende i et fysisk miljø.
  • Når man bygger et nettbasert kurs fra bunnen av, er det viktig å starte med en sterk pedagogisk grunnmur og bruke teknologi til å forsterke læringsopplevelsen. 
  • Når man plutselig må flytte et oppmøtebasert kurs til en nettbasert plattform, som under en krise, er det viktig å opprettholde en strukturert tilnærming for å sikre kontinuitet i læringen.
Hvordan lage et nettbasert kurs forhåndsvisning

Lag ditt eget nettbaserte kurs i dag

Vår guide for å lage et nettbasert kurs er det ideelle startpunktet for deg som ønsker å sette opp ditt aller første nettkurs. Fra å definere kursmålet til å utvikle innholdet, vil vår guide gi deg trinnvise instruksjoner og verdifulle tips for å lage et engasjerende og vellykket kurs. 

Fyll ut skjemaet nedenfor og få guiden tilsendt på mail.